Thursday, February 22, 2007

Tillrättande av brist ang iPods till pedagoger

Hej

Vi har med glädje tagit emot den behovsframställan som kommit från några av er angående att pedagogerna inte har tillgång till iPods och det faktum att det från elever ibland uppstår teknikfrågor. Så för att pedagogerna skall ha möjlighet att bistå eleverna med stöd så måste ju pedagogerna ha tillgång till en iPod för att så att säga "sätta sig in i den". Vi tänkte helt enkelt fel från början i vår prioritering av resurserna och förbisåg detta behov, det var dumt. Men nu har vi en lösning.

Vi har beslutat att de 6 skolor som idag i första varvet har iPods utan kostnad kan hämta ut en st iPod 30 GB hos en av Apples återförsäljare. Ni kommer att få ett mail under dagen med en länk på alla återförsäljarna, från den kan ni välja en som passar er. Skriv ut mailet och medtag till återförsäljaren och vips så langar de över en till er. Ring gärna innan och etablera en kontakt.

Dessa pedagog-iPods överförs sedan till de andra skolorna efter sommaren.

2 Comments:

Blogger Ove Lidström said...

Hej,

Angående Fredriks 'Skriv ut mailet och medtag till återförsäljaren och vips så langar de över en till er. Ring gärna innan och etablera en kontakt'

Det sistnämna är mycket viktigt. Ring eller maila till den kontaktperson som finns i mailet för att komma överens om tid/dag etc, innan ni går till butiken för att hämta ut något.

Mvh / Ove Lidström, Apple

22 February, 2007  
Blogger Forsenskolan8e said...

Hej!
När vi filmar och sedan klipper ihop, diskuterar vi ofta hur resultatet blir när man skall titta i en liten iPod. Det skulle därför vara av stor nytta även för oss andra som inte har iPods under våren att ha en till oss lärare.
Vad tycker ni andra?
mvh / Birgitta, Forsen

02 March, 2007  

Post a Comment

<< Home