Wednesday, February 21, 2007

Första filmerna uppe!

Hej alla,

Vet inte om ni sett detta (ligger som en kommentar lite längre ner i bloggen).

Nu har Hagaskolan i Umeå lagt ut de första lektionerna på nätet. Ni hittar dom på adressen:

http://www.hagaskolan-umea.se/ipod

Kom gärna med kommentarer så de kan förbättra kommande avsnitt.

3 Comments:

Blogger Fredrik Svensson said...

Grymt !

En grej jag tänkt på är att göra en "Kay Pollak". Vi hade honom på en nätverksträff nyss som talare och han hade en massa olika önskemål som vi skulle ordna innan. Bland annat så ville han ha blädderblock och pennor som var minst 1,5 cm tjocka. För att det skulle synas bättre vad han skrev. Det skulle göra era filmer ännu bättre !

Grymt bra inledningar (intron), bra tempo, snyggt rätt upp och ned. Det märks att du/ni gillar och känner er trygga med mediet (kameran). Det ger en extra touch.

Vad är det för musik? Egen eller? Jag har en frän gitarrslinga jag gjort om någon vill ha :-) Men det är det väl ingen som vågar....:-)

22 February, 2007  
Blogger Patrick said...

Ok, tack för tipset! Vi känner oss nöjda med resultatet på första lektionerna, nu ska vi bara fundera på innehållet i kommande avsnitt...

Musiken kommer från produktionsmusikarkivet www.bmgzomba.se. Hagaskolan har ett avtal med BMG där vi har rätt att ladda ner musik och använda i produktioner för skolbruk. Umeå kommun betalar också en STIM-avgift för webbplatsen www.umea.se samt alla skolhemsidor. Det är en jättebra resurs när man jobbar med media! Vi använder gärna din gitarrslinga i kommande avsnitt, skicka den till mig eller lägg upp den på en server om den är stor...

/ Patrick

22 February, 2007  
Blogger Åsa Jakobsson said...

Som jag sagt innan - SUPER! Ser fram emot fortsättningen ;-)

22 February, 2007  

Post a Comment

<< Home